Tentang Kami Ana Edar Sdn. Bhd

“Wahai tuhan kami, kurniakanlah kepada kami hasanah di dunia, dan hasanah di akhirat, dan peliharalah kami dari azab neraka…”

Amin Ya Rabbal Alamin. Semoga sekelumit usaha yang sama-sama kita bangunkan dan usahakan mendapat keberkatan daripada Allah Taala.

Qaseh2u adalah platform kami untuk menyebarkan informasi gaya hidup yang sihat dan positif. Kami hanyalah beberapa orang yang mempunyai latar belakang berbeza tetapi berada di bawah satu bumbung dan gemar minuman coklat yang sama.

It has become our passion untuk berkongsi ilmu. Terinspirasi dari CEO kami Tn. Luqman Othman, kami merasa teruja untuk menimba pengetahuan dan meneroka bidang baru supaya dapat dikongsikan dengan anda. Kami ingin menjadikan hidup anda informatif dan simple. Mungkin apa yang anda dapat di sini boleh digunakan untuk impress bakal bos. Who knows?

Nilai kerja kami adalah berdasarkan 7 Prinsip Barakah Practice (TI7) yang menerapkan Ilmu, Ibadah, Islah, Itqan, Ikhwan, Istiqamah dan Ihsan. Apa tu? Anda mungkin tanya. Tak apa, teruskan setia dengan kami dan kami akan kupas satu-satu.